Heldere afspraken

Merkzonwering.nl is een handelsnaam van Voorberg Zonwering. Wij zijn gecertificeerd lid van brancheorganisatie Romazo en hanteren de Romazo algemene voorwaarden. Wat betekent dat? Kort gezegd betekent dit dat wij voor alles wat wij, koper en verkoper, onderling niet duidelijk hebben geregeld kunnen terugvallen op deze voorwaarden. Algemene voorwaarden zijn taaie lectuur, daarom maken wij het liefst heldere afspraken met u, hieronder vindt u ze:

Herroepingsrecht kopen op afstand

  • Uw zonnescherm wordt volgens uw specificaties gemaakt, het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing.
  • Los bijbestelde opties kunnen binnen 14 dagen op uw kosten mits goed verpakt worden teruggestuurd, indien onbeschadigd wordt de aankoopprijs teruggestort op uw rekening.

Garantie

Luxaflex® Outdoor garandeert gedurende 5 jaar na aankoop alle gebreken welke een oorzaak vinden in materiaal- en fabricagefouten. Defecte onderdelen worden omgeruild door nieuwe. Merkzonwering.nl verleent daarbij in de eerste twee jaar na aanschaf de volgende extra service:

  • Wanneer het scherm door u werd geplaatst: U kunt het defecte onderdeel bij ons omwisselen voor nieuw (na goedkeuring van Merkzonwering.nl en Luxaflex®).
  • Wanneer het scherm door ons werd geplaatst: Wij vervangen ter plaatse het onderdeel in het zonnescherm bij u aan huis.

De fabrieksgarantie vervalt bij schade door onjuist gebruik, zware wind- of regenbelasting, onjuiste installatie of na onjuist uitgevoerde reparaties.

Bezorgen
Als u kiest voor bezorgen dan maken wij in overleg met u een bezorgafspraak. Dat doen wij op ca. 2 uur nauwkeurig. Het product wordt door 1 persoon met een transportkar afgeleverd bij de voordeur van uw woning op de begane grond, op voorwaarde dat deze goed bereikbaar is. Wanneer u niet thuis bent maken wij een nieuwe afspraak met u, de bezorgkosten worden u dan opnieuw berekend. Deze dienen voor aflevering te zijn betaald.

Monteren
Als u kiest voor de optie ‘monteren’ dan komen wij eerst bij u opmeten. De verantwoording voor juiste maatvoering en correcte montage ligt dan volledig bij Merkzonwering.nl. Wanneer op dat moment blijkt dat plaatsing niet mogelijk of niet verantwoord is storten wij het door u betaalde bedrag direct terug onder aftrek van € 55,00 voor maatopname en administratie.

Kleuren
In onze website ziet u kleuren van doeken en cassettes. Deze zullen altijd afwijken van de werkelijke kleuren. Als de kleur u achteraf toch tegenvalt kunnen wij daar niets meer aan veranderen. Reden te meer om even langs de showroom te komen. De koffie staat klaar!

Doeken en confectie.Kleuren
Techniek heeft beperkingen. Het doek van uw zonnescherm wordt volgens de laatste technieken geconfectioneerd. 100% symmetrisch en de meeste gevallen in banen van 120cm. Wafelvorming en spanning naast de stiknaden kan niet worden voorkomen. Bij grotere doekformaten (500 x 300 cm en groter) wordt dit verschijnsel versterkt en bij lichte effen kleuren is het beter zichtbaar. Houdt hiermee rekening bij uw doekkeuze.

Algemene voorwaarden
De kleine lettertjes, ze horen er nu eenmaal bij:
ROMAZO algemene voorwaarden